Tijd voor de moestuin

Als ik het zo bedenk dan is het hier amper nog over de moestuin gegaan. En daar is natuurlijk een reden voor want de moestuin is grellig gekrompen om plaats te maken voor bloemen, veel bloemen. Maar er zijn toch een aantal blijvers natuurlijk. Besparen op mijn serre met heerlijke tomaten, paprika’s, aubergine’s en komkommers, nee dat wil ik niet hoor. En daarbij heb ik niet gewacht op de ijsheiligen. Nee, 2,5 week geleden heb ik mijn serre al volgeplant en dus staat alles er al erg goed bij. Alleen de paprika’s die staan een paar weken achter omdat mijn eerste zaaibeurt niet helemaal lukte. Gellukkig leverde het tweede zaaisel wel extra plantjes op Ik laat de foto’s voor zich spreken en dan is het uitkijken naar de eerste tomaat en komkommer!

11 gedachten over “Tijd voor de moestuin

 1. Dat hopen we hé, hopelijk halen de paprika’s hun achterstand in!

 2. Zo’n overdekte kas is toch een heerlijk bezit.
  Dat gaat heel veel opbrengen over een paar maandjes!
  Hartelijke groeten van Zem.

 3. Ik vind dat gewoon gemakkelijk om water te geven, de tuinslang er om de paar weken in en dan laat ik de boel vollopen

 4. ’t Staat/ligt (hahaaa…) prachtig!
  Gelukkig zette ik nog niets gevoeligs buiten, want we zijn nog kou beloofd…
  Lie(f)s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *