Throw back

Toen ik mijn jaaroverzicht aan het samenstellen was ontdekte ik nog heel wat foto’s die opgeslagen liggen stof te vergaren, of zou dat niet kunnen op ’t internet? In ieder geval dacht ik laat ik ze maar eens afstoffen want het zijn bijna allemaal foto’s van uitstappen en vakanties die nog zijn blijven liggen. En omdat u nu misschien ook al stilaan begint na te denken over vakantie-bestemmingen leek me dit overzichtje wel leuk. Beginnen doen we in de Biesbosch. Ergens op een zonnige dag ergens in mei besloten we een bootje te huren om het gebied te doorkruisen. Aan de foto’s zou je het niet zeggen, maar we waren niet de enige die dat dachten. Dus wilt u echt genieten van de rust ga dan niet in het weekend of een vakantiedag. Want genieten kan je er echt wel. En vergeet je zwembroek niet want er zijn een aantal strandjes waar je kan aanleggen en een duik nemen in het water. Echt tof! Een andere uitstap was naar paira daiza. 2 jaar geleden zijn we er ook al eens geweest. Maar ongelooflijk wat ze daar in 2 jaar tijd nog allemaal bijgebouwd hebben. Ik ben helemaal niet voor dierentuinen maar van dit park kan ik echt wel genieten zonder me heel de tijd schuldig te voelen voor de dieren. 

Als afsluiter bezocht ik natuurlijk ook de nieuw aangelegde monnikentuin met planten die er weinig mee te maken hebben. Maar toch, het zag er veelbelovend uit. 

 

9 gedachten over “Throw back

 1. Ik hoor veel goede dingen over Pairi Daiza maar ben er nog niet geweest. De gebouwen die ook op jouw foto’s staan spreken me me alvast aan.

 2. Goedemorgen Rob,
  Je hebt groot gelijk om je foto’s niet te laten verstoffen op de opslag van de computer. Heerlijke foto’s van je reisje. Ik weet als tuinblogger hoe moeilijk het
  is om het blog een beetje in leven te houden als de tuin in zijn winterslaap is.
  Heerlijke dag gewenst.

 3. Zàlig, in dat bootje ! Die beestjes wil ik dan overslaan voor die plantentuin.
  Lie(f)s.
  @Blijkbaar opgelost !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *