Summer-feelings

Waa ’t is goei weer, volop feest in de tuin met heerlijke kleuren; Massa’s kleine vossen, Zoonlief verzorgt de hapjes uit eigen tuin, alleen is de combinatie bessen met basilicum blad niet helemaal top ๐Ÿ˜‰ Volop gezoem; De dahlia’s vinden het ook prima zo; Alleen de schapen vinden het maar niks, en houden ne siรซsta van pakweg 11u tot 16u, de tamzakken ๐Ÿ˜‰ , behalve als ge ’t poortje open hebt laten staan, maar dat verhaal kon je al op facebook lezen! Ooooh van mij mag de zomer nog wel even blijven duren!ย  Al merk je aan alles dat het einde is ingezet, dus geniet ervan!

11 gedachten over “Summer-feelings

 1. @fruitberg; koolwitjes zitten er dit jaar hier opvallend minder, maar vosjesland vind ik ook goed hoor ๐Ÿ˜‰
  @Helma; de winter mag nog lang wegblijven ๐Ÿ˜‰
  @Bart; ik ga mee voor die prachtige nazomer!

 2. Inderdaad, de herfst sluipt stillekes dichterbij. Maar eerst nog die prachtige nazomer voor de boeg! ๐Ÿ™‚

 3. Heerlijk al die kleuren van de zomer.
  De bloemen, de insecten en niet te vergeten het fruit.
  Mooie macro’s heb je ertussen staan. De schaapjes zorgen ook weer voor de warme vestjes voor komende winter. Brrr… moet er nog even niet aan denken.

 4. Hier is ’t nu koolwitjesland, kleine vossen zijn nu de tweede meest voorkomende dagvlinder in de tuin
  Ook ik vind het geweldig weer, maar ’t zou af en toe (liefst ’s nachts) wat mee rmogen regenen. Frambozen gaan hier nu als een trein (500 g per dag), terwijl het productiefste ras nog maar aan ’t inlopen is.

 5. @Myriam; ๐Ÿ˜‰
  @Menck; wat hebben we er al van kunnen genieten dit jaar!
  @Janneke; straks breng je ze nog op ideeรซn en doen ze zich tegoed aan de bessenstruiken!!!
  @Zem; ja heerlijk genieten!
  @stiefbeen; je woordje mint verklapt dat e van Nederland bent ๐Ÿ˜‰ goeie tip!!!

 6. Vandaag was het dan wel bewolkt, maar zeer zacht van temperatuur. Mooi fotoweer. Wat heerlijk dan om zulke foto’s te maken zoals hierboven. Hoogzomer.
  Genieten!

 7. Wat een vrolijke bloemen kleuren, dat is echt genieten met een hapje erbij uit zoonlief’s eigen tuin. En die twee “tamzakken” vind ik nu juist superleuk, hebben volgens mij ook wel zin in een lekker fruithapje.

 8. Zoals de temperaturen nu zijn, vind ik de zomer op zijn best. Een 20 ร  22 graden is wat mij betreft optimaal. Alleen iets minder grijs dan vandaag graag. ๐Ÿ˜‰

 9. Oei, de timing van dit bericht is precies niet okรฉ, al heel de dag grijs en nu regent het ook nog, dat hebde natuurlijk als je het bericht de avond voordien maakt en niet naar het weerbericht kijkt, soit vanaf morgen is het terug summer-time, voor een dagske dan toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *