Op zijne kop

Het staat hier werkelijk volledig op zijne kop. En dat heeft alles te maken met de werkzaamheden die ze hier heden ten dage aan ’t uitvoeren zijn. Het begon begin vorige week met de afbraak. Dat zag er ongeveer zo uit; Vervolgens moest de regenwaterput in een gat terecht komen net naast de haag en de oprit. Ik hield een aantal keren mijn hart vast want ik dacht dat ze dat gevaarte recht op de haag gingen laten neerkomen. Maar de werkmannen weten duidelijk waar ze mee bezig zijn en placeerde het gevaarte schonekes op zijn plaats. En ondertussen zijn ze alweer aan het opbouwen. Zo’n houtskelet gaat echt wel razendsnel; En dan heb ik het ook nog in mijne kop gestoken om heel de living opnieuw te schilderen. Wat een werk was me dat. Maar we zijn super tevreden met het resultaat! Mijn Madame koos voor kalkverf van Annie Sloan. De muren werden geschilderd in de kleur Old White en onze muur aan de kachel kreeg de kleur Aubisson Blue. En toen bedacht ik me ineens dat ik die nieuwe aanbouw binnenkort ook zal moeten schilderen!!!!

21 gedachten over “Op zijne kop

 1. Dank je wel, er moet nog wat nieuws aan de muur komen hoor, maar dat moeten we nog eens bekijken.

 2. Het is toch wel de bedoeling dat die lampekap zo hangt, wij doen graag anders dan anders hΓ© πŸ˜‰

 3. Ach, als het resultaat dan navenant is is de inspanning weer snel vergeten hoor!

 4. Daar zal ik nog eens met mijn Madame over moeten klappen peins ik πŸ˜‰

 5. De verf ging inderdaad heel vlot. Ik ga mijn Madame jou eerste zin nog eens goed laten lezen πŸ˜‰

 6. Op de foto toont hij iets meer grijs dan in het echt. Maar we zijn ook zeer tevreden.

 7. Het zijn inderdaad echte stielmannen die hun werk heel serieus nemen, dus dat komt zeker wel in orde!

 8. Grote werken zijn steeds wat chaotisch en komen raar over, maar de stielmannen weten echt wel goed wat ze doen. gelukkig maar πŸ™‚
  Mooi gezellig huisje heb je daar !

 9. Wat een activiteit buitenshuis en binnenshuis.
  Maar het ziet er heel goed uit, mooi, die kalkverf!
  Hartelijke groet, Zem.

 10. Ow…wat boft jou madammeke met jou, ik moet het gewoon zelf doen in huis dat schilderen.
  Goede keuze, die verf, is heel handige verf ook, je kunt het gewoon overal overheen doen, zonder te schuren of te gronden.

 11. Het resultaat binnen mag er alvast wezen. En buiten wordt het vast net zo knap. En wordt die nieuwe aanbouw binnenkort ook volgestouwd met kiemende tomaatjes, pompoenen en courgetten? πŸ™‚

 12. Altijd fijn om naar iets te kunnen uitkijken. (En een nieuw laagje verf doet wonderen, dat ook.)
  Op de laatste foto: hangt die lampenkap nu niet ondersteboven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *