Nieuwe plannen

De kogel is door de kerk,wij gaan grond kopen. Jarenlang deden we immers alsof het van ons was, maar nu gaat het ook effectief van ons worden. En dan heb ik het over onze wei. Die was nog altijd van de grootvader en we lieten al meermaals vallen dat we die wel wilden kopen. Binnen 2 weken gaan we naar de notaris en dan zou alles snel in orde moeten zijn. Dat betekent dus dat we kunnen blijven genieten van dit zicht.  Voor ons onbetaalbaar. En voor alle duidelijkheid het is landbouwgrond dus qua prijs valt dat gelukkig nog mee. Maar we hebben ook altijd gezegd dat als de grond van ons is, we willen overwegen om er een zwemvijver te laten aanleggen. We zijn dus nu volop offertes aan het aanvragen, boeken aan het lezen en te dromen. 
Als hij er zou komen dan willen we er vanuit de keuken een zicht op hebben. Dat betekent dus dat die eerste haag waar we op kijken toch voor een stuk willen weghalen om zo nog een ruimer en opener zicht te hebben. Dat betekent dus weer de handen uit de mouwen.
De aankoop van onze wei betekent ook dat de aankoop van de moestuin er niet meer in zit. Die gaat naar iemand anders van de familie. Voorlopig mogen we een groot deel nog wel gebruiken, maar alles wat de eerste 6 meter staat, en daar staan toevallig heel wat vaste planten zoals asperges, rabarber, aardbeien en een hoop kruiden die moeten dus verhuizen naar achter. Weeral werkendag! 
 
Maar anders lopen we ineens even door de moestuin.

18 gedachten over “Nieuwe plannen

 1. Dat is waar, en je kan nooit helemaal voorspellen hoe zaken gaan lopen.

 2. Ik ben heel benieuwd. Maar het vooruitzicht klinkt inderdaad heerlijk!

 3. Dat zal iets voor het voorjaar worden. En dan maar duimen voor een goede zomer!

 4. Ik werk sinds april 4/5 en ik moet zeggen dat dat al een heel verschil maakt! En euh het is bij dit projectje niet de bedoeling dat ik alles zelf ga doen hé

 5. Dat zijn pas grote plannen !
  Soms vraag ik me af hoe jij dat allemaal kan bolwerken ?
  Je hebt maar 2 handen en een dag telt 24uur 🙂

 6. Heel leuk is dat!! Veel plezier alvast met de planning! En die zwemvijver, willen jullie die dit jaar nog laten maken? Dan heb je er volgend voorjaar al meteen plezier van!!

  Veel suc6!!

 7. Wauw dat is heel fijn… proficiat ! En veel succes met de zwemvijver. Hier is het water ondertussen al wat te koud om te zwemmen, maar de vissen zijn dan wel weer blij dat ze de vijver niet meer moeten delen 🙂

 8. Erg fijn, dat jullie er een stuk bij krijgen in eigendom, en een zwemvijver: heerlijk lijkt me dat!

 9. Wat een mooie vooruitzichten! Dat is het leuke aan tuinieren, plannen, uitvoeren en weer iets anders plannen. Een tuin is ook nooit af. Gelukkig.

 10. Jij steekt met plezier de handen uit de mouwen, Rob. En om dan straks een zwemvijver te hebben, prachtig toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *