Mei, mij, mij, mij mij!

Als er nu één maand is die alleen maar aan zichzelf denkt dan is het toch wel mei. Allé zie ne keer. De kevers zijn van mei; IMG_4932 De klokjes zijn van mei; IMG_4975 En zelfs de doornen zijn van mei; IMG_4907Echt met hun pretentie.  De hele dag klinkt het van kijk naar mij, mij, mij!  Neh ik kijk lekker de andere kant uit.  Naar dit bijvoorbeeld; IMG_5336  IMG_5312 IMG_4945Veel fluitekruid zeg je.  Geen probleem dan heeft die Madame van mij er ook nog iets aan; IMG_5345

9 gedachten over “Mei, mij, mij, mij mij!

  1. Genieten van de maand mei, dat laat je goed zien in de foto’s, vooral de meikever vind ik leuk. Overal fluitenkruid, koekoeksbloemen en andere meibloeiers, maar die meikever kom ik niet zo veel tegen.

  2. Mooie fotos, ik hou ook zo van die geuren en kleuren in mei,
    Zoveel bloesems, de uitbundige bloei van de zomer begint nu echt…….

  3. Ohhhh…. ik ben helemaal gek op je mooie boeket in die vaas van de laatste foto, Prachtige kleuren en ook zo fleurig 🙂 Ik hoop de meikever ook nog tegen te komen dit jaar 😉

  4. Je steekt me aan met die mooie foto’s. Morgenochtend ga ik een grote bos fluitenkruid knippen met wat takken van de brem die hier nu overdadig bloeit,.

  5. Zoals je mooi in woord en beeld weergeeft hierboven: in mei weet je gewoon niet waar je moet kijken. Eén groot feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *