Lichtpuntjes in donkere dagen

In deze donkere dagen kijk ik altijd uit naar de bloei van deze schoonheid; Miss Jelena! Vandaag scheen de zon nog eens, heel toevallig ging ik wandelen met enkele collega’s, dat deed deugd.Mekaar nog eens echt zien in plaats van al dat online gedoe. En toen ik thuis kwam viel mijn oog ineens op één van mijn favoriete struiken. Kleine dingen kunnen wonderen, zeker in deze bijzondere tijden. Nog even en de dagen beginnen alweer te lengen. Ik moet toegeven dat die donkere dagen en het gebrek aan perspectief me zwaarder vallen dan ik had gedacht. Dikke knuffel voor jullie allemaal.

16 gedachten over “Lichtpuntjes in donkere dagen

 1. Nu al in bloei: wat een prachtige opkikker!
  Jullie mochten toch maar één knuffelcontact?
  Maar deze knuffel stel ik zeer op prijs, die durf ik hier wel te ontvangen 😉
  Hartelijke groeten, Zem.

 2. Ik ben hem speciaal gaan opzoeken, ik kende hem niet, staat hij in je tuin misschien.

 3. Volgens mij gaat 2021 véél beter worden dan dit rotjaar 2020.
  Wat ik vooral heb geleerd is héél geduldig te zijn, desondanks de beperkingen in ons sociaal leven toch nog telefonisch of via skype contact te houden met familie, vrienden, kennissen, enz. Gelukkig leven wij hier op de boerenbuiten… het leven in een stad of een appartement moet redelijk zwaar zijn denk ik.
  Dikke merci voor je knuffel 🙂

 4. P.S.: Als het dan toch een oranje toverhazelaar moet zijn, doe mij dan maar de Hamamelis intermedia ‘Robert’. 😉

 5. @ Groengenot:
  Dat is de Hamamelis intermedia ‘Jelena’ (Oranje toverhazelaar).

  Nu ik even noodgedwongen inactief ben, geniet ik ook met volle teugen van onze (verrassend puik bloeiende) wintertuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *