Lang leve waterpret

Waterpret, waterpret, ’t is toch geen weer voor waterpret.  Inderdaad maar de voorbije weken werd er hier binnenshuis ook ’t een en ’t ander geschilderd en verandert.  En dus presenteer ik u met wat zweet, maar vooral veel trots de nieuwe muur in onze veranda, in waterpret kleur!  IMG_2542En ook onze originele Paul Klee komt zo beter tot zijn recht, alhoewel!IMG_2537Nu denkt u waarschijnlijk wat heb ik daaraan, ’t is misschien wel tof gedaan en de kleur staat u misschien ook nog aan.  Maar nu komt het hé de veranda is al jaren één van mijn plekjes om foto’s te trekken, bijna altijd goed licht en bovendien een goede achtergrond.  Kijk maar;  IMG_9167 IMG_8836 IMG_8898 IMG_3817Maar vanaf nu zal dat dus niet meer gaan.  En ik testte het geheel al eens uit met onze laatste pompoen.  Wat denkt ge?IMG_2532Of zou ik het toch beter terug wit schilderen 😉

6 gedachten over “Lang leve waterpret

  1. De witte muur was een ideale fotoachtergrond, de blauwe is dat een pak minder. (Doch ik vermoed dat je je muur niet schildert in functie van het fotograferen.)

  2. Ik vind het blauwe wel even mooi anders en verfrissend! En mocht het je na verloop van tijd tegen gaan staan is het ook zo weer wit gemaakt..

  3. Je verlangde waarschijnlijk heel erg naar blauwe luchten… 😉
    Het kan best, dat je na verloop van tijd tóch weer naar het neutralere wit gaat terugverlangen…
    Zelf vind ik de witte achtergrond mooier voor de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *