Ik zou kunnen klagen over het weer

En dat zou nog niet eens zo raar zijn. Het stortbad dat ze gisterenavond en afgelopen nacht nog maar eens uit de lucht lieten vallen bleek er te veel aan te zijn. De grond is absoluut verzadigd en deze ochtend stond een stuk van onze achtertuin dan ook blank. Maar ach dat trekt weer wel weg. Ik was natuurlijk de serre gisterenavond vergeten toe doen en uit schrik voor erger haastte ik me met een paraplu naar buiten. Daar kon ik vaststellen dat er ettelijke riviertjes een weg vormden richting lager gelegen beek. Maar ook dat trekt wel weer weg. En ach zo’n waterprairie-tuin heeft ook wel iets 😉IMG_7266 IMG_7262 Ook al had ik graag de moestuin geheel onkruidvrij gezet voor we op verlof vertrekken. Laat ons het eens positief bekijken. Overal hoor ik verhalen van een verschrikkelijk slakken-aantal. Zelf heb ik er maar weinig last van en ik vermoed dat de egels dus elke avond meer dan hun buikje rond kunnen smullen. De serre hoef ik geen water te geven, het water staat gewoon in de serre! En de planten zijn al zo hard gegroeid dat verschillende al getopt moesten worden. IMG_7269 IMG_7271 Maar ach, met de botten aan valt er ook te oogsten hé 😉 IMG_7194 IMG_7147 IMG_7158 IMG_7040 En boeketjes te maken; IMG_7221 IMG_7213 IMG_7189 IMG_7163

6 gedachten over “Ik zou kunnen klagen over het weer

  1. Hier van ’t zelfde, maar tot nu toe bleven we gespaard van het ergste en we oogsten, dus zijn we content.

  2. Als ik zie naar de miserie die anderen nu meemaken, durf ik niet te klagen. En jij lijkt me ook geen reden to klagen te hebben, leuke foto’s en bloemetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *