Hier word ik nu gelukkig van sé

Een schoteltje paprika-mix uit eigen tuin.  IMG_9154Ik heb ze dit jaar voor het eerst gezet, allemaal buiten en nu beginnen ze lekker te verkleuren.  Ze zijn er in allerlei soorten en maten en alleen al daarvan word ik super blij.  Ze gingen samen met de jonge courgettes in de wok en smaakten overheerlijk!

Daarnaast moest dochterlief ook nog op school trakteren, ze was jarig in de vakantie en dat moest dus nog gevierd worden.  Het was even nadenken wat we nog in de tuin konden gebruiken, maar met ons overaanbod aan tomaten en komkommers was de keuze snel gemaakt;  IMG_9173 Dat het uit eigen tuin komt, awel daar word ik dan gelukkig van sé.

En dan zijn er ook nog de talloze vlinders die hier met dit heerlijke weer rondvliegen. Op mijn vlinderstruik zaten op een gegeven moment wel zeker 10 atalanta’s, een stuk of 4 citroentjes, en dan nog een hele hoop koolwitjes, landkaartjes en dit jaar ook opvallend veel meer blauwtjes, toch wel de schoonste van allemaal.  Buiten de koninginnepage natuurlijk maar die heb ik enkel nog maar in het voorjaar gezien.  IMG_9235 IMG_9185 IMG_9242 Je ziet het ik ben snel gelukkig hé!  Geluk, dat zit voor mij in kleine dingen.  Maak er een fijne dag van!                                                                                                            ps ondertussen werd hier ook al de koninginnepage gespot, enkele distelvlinders en kleine vossen!  Het kan niet op, de tuin zit echt bomvol vlinders!

6 gedachten over “Hier word ik nu gelukkig van sé

 1. @Elisa; yep helemaal blij zelfs 😉
  @Menck; 😉
  @The happy five; amai ik heb precies je dag goed gemaakt 😉
  @Helma; je had dochterlief eens moeten zien op school 🙂
  @Groentjes; en dat blijft maar komen 😉

 2. Amaiiii….. wat een heerlijkheden.
  En wat een gave uitvoering van de traktatie voor dochterlief op school.
  Supermooi en ook nog oer gezond.
  Je vinders mogen er ook zijn 😀

 3. Of zoals Aristoteles ooit liet optekenen: ‘Je hebt een beetje geluk nodig om gelukkig te worden.’ 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *