Het ziet er weeral kleurrijk uit!

Ik moet zeggen dat het echt al wel genieten is in de tuin. De uitbundige bloei van al de fruitbomen heb ik dan wel niet op foto! Zo jammer want het was echt schitterend. Gelukkig heb ik wel wat foto’s van de meidoorns en het fluitenkruid.

Maar ik maak dat ineens goed want de blauwe regen heeft echt nog nooit zo mooi en rijkelijk gebloeid!

En de border die ik twee jaar geleden aanlegde schittert alweer schitterend. Om maar te zeggen dat je ook met uitzaai en zelf gezaaide plantjes een mooi resultaat kan krijgen. In deze border gratis en voor niks; vingerhoedskruid, akelei en look zonder look, tussen allerlei andere vaste planten!

1 gedachte op “Het ziet er weeral kleurrijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *