Het activiteitenaanbod

Zonder dat ik het zelf doorhad kan ik hier al een klein activiteitenaanbod meedelen dat doorgaat in onze tuin.  Volgende week komt de biodanza groep van mijn Madame in de boomgaard een danske placeren.  In augustus geven we zelf een picknickfeestje en komt de lokale velt-afdeling nog eens op bezoek en begin september is onze tuin het decor van een trouwfeest. Maar morgen komt de voltallige kleuterklas van dochterlief hier zijn hartje ophalen.IMG_6606En omdat goede afspraken nu eenmaal goede vrienden maakt probeer ik toch op voorhand al wat afspraakjes te maken.  Kwestie van morgen na het werk niet de tuin in volle ravage aan te treffen.  Zo dienen de paadjes doorheen de bloemenwei echt wel om op te lopen. IMG_6580 IMG_6583Dat is toch duidelijk niet?
Als er iemand bloemen wil plukken of sterker nog van die bloemenkettingen en armbandjes wil maken, raad ik dit plekje aan; IMG_6642 Gelieve ook de bessen nog wat te laten hangen.  Ze zijn echt nog niet lekker. IMG_6600 Nee dan kan je beter op zoek gaan naar de grootste en lekkerste bosaardbei; IMG_6625Die foto is precies wat raar uitgevallen.  Soit de smaak is hemels!
Ook is het niet echt de bedoeling om op de bloemenakker te lopen, daar moet immers nog een hoop extra bloemen komen.IMG_6595 Maar wat je dan zeker wel moet doen is spelen, hierop bijvoorbeeld; IMG_6650 En je hebt er een geweldig uitzicht 😉 IMG_6646 Of wat dacht je van ons speelriviertje, misschien toch eerst even aan de juf vragen 😉 IMG_6592Echt duidelijk krijg ik dat ook niet op de foto, maar tussen dat bloemenfestijn loopt dus het speelriviertje. Verder is er nog een boomhut, 3 kampen, een trampoline, zandbak en hebben we al ons rollend material boven gehaald 😉  En natuurlijk zijn er nog tal van padjes om te ontdekken en geheimzinnige plekjes. Volgens mij komt dat wel in orde.

En voor de mama’s en papa’s die meekomen serveren we verse muntthee; IMG_6635 Met een rabarber-cake; IMG_6638

8 gedachten over “Het activiteitenaanbod

  1. Jawadde, het blijft mijn ogen uitsteken, super! maar wat die bloemen betreft: bij ons geldt de regel: je mag alles plukken waarvan er minimum 4 bloemen opstaan (en er moeten er ook altijd 3 blijven staan). Zo leren ze volgens mij ook van tuinen genieten: als er driftig geplukt mag worden.

  2. En de zon was gisteren ook van de partij, dus die uitstap is waarschijnlijk fantastisch geworden. En veel leuker dan een voorgekauwd pretpark, nee?

  3. Die klimtoren staat gewoon in het paradijs! Het is echt een feestlocatie bij jullie!

  4. ” natuurlijk-rijk, voor al uw feesten, recepties en educatieve uitstappen! ” 😉
    Veel plezier met de bezoekers.

  5. Amaai, die kleuterklas wordt verwend! En wat een leuk idee om er een trouwfeest te organiseren. Binnenkort kan je geld vragen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *