En als afsluiter, de voorkant

Deze titel klinkt misschien wat raar, maar ik bedoel gewoon dat na in een vorig berichtje de tuin aan de achterkant aan bod kwam. Ik graag nog even inzoem op de voorkant. Amper te geloven dat dit stuk pas vorig jaar is aangelegd. Zo rijkelijk groeit en bloeit het daar dat ik er zelf amper een naam voor heb. De tuin lijkt deze keer maar weinig last te hebben van de hitte. Ze hebben natuurlijk een flinke portie regen gekregen de voorbije periode en dus groeit alles als kool, schiet het de hoogte in of begint het te bloeien. En zo worden wij beloond met een rijkelijk zicht.

14 gedachten over “En als afsluiter, de voorkant

  1. Al mijn prairie planten komen van Jan Spruyt. De hoogte is gemakkelijk 1 meter.

  2. Het straffe is dat ik enkel achteraan last had van slakken. Vooraan is er geen vuiltje aan de lucht zoals je kan zien.

  3. Ik meen dat je een tijdje geleden blogde dat je last had van de slakken, echinacea en helenium zijn de absolute favorieten van de slakken hier …
    Jouw planten staan er toch erg goed bij op deze mooie serie foto’s, ik hoop dat dat betekent dat je de plaag een beetje onder controle hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *