Een rondje door de tuin

Wat me deze week ineens zo hard opviel is dat er echt vanalles uit de grond komt. De vaste planten steken ineens allemaal hun kopje boven de grond en planten krijgen ineens een groeispurt van jewelste. Zo verschijnen er ineens overal toefjes vergeet-me-nietjes, een heerlijk plantje dat zich lekker uitzaait.

Zag ik nog een tapijtje bosanemonen verschijnen!

En gaat de Euphorbia heel snel gezelschap krijgen van Akelei en Camassia! Misschien dat een goei regenbuitje ook wel kan helpen want wat is het droog!

En heb ik jullie mijn tulpen eigenlijk al wel laten zien?

Of de tuinjudaspenning?

Kortom, één groot feestje in de tuin!

4 gedachten over “Een rondje door de tuin

  1. Wie het kleine niet begeert, is het grote niet weerd…
    Wat een pracht leeft er niet in deze piepkleine bloemekes hé ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *