Een prairietuin blijft verbazen

Nu laat ik weeral een resem foto’s op jullie los van de prairietuin, terwijl er eigenlijk nog genoeg andere mooie dingen te zien zijn. Maar om één of andere reden word ik daar door met mijn fototoestel altijd naartoe getrokken. In vergelijking met een paar weken geleden staan er alweer nieuwe planten in bloei, terwijl anderen het weeral opgegeven hebben met bloeien. Zo blijft het boeiend, toch! Ik begin deze reeks bij de border die ik 4 jaar geleden heb aangelegd met Eupatorium, Verbena, Persicaria, Monarde, Helenium en Veronicastricum.

5 gedachten over “Een prairietuin blijft verbazen

  1. Vroeger heb ik ook wel eens een Monarda gehad die veel last had van meeldauw maar de cultivars van tegenwoordig zijn daar normaal wel op geselecteerd, tenminste als je bij een goede kweker gaat. Hier komt ie ook telkens trouw terug.

  2. Welke ervaringen heb jij met Monarda? Ik niet zo’n goede. Ofwel komt hij niet meer terug na de winter. Ofwel krijgt hij meeldauw … ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *