Een cadeautje voor mijn Madame

Mijn Madame was vorige week vrijdag jarig. En dat viel dan ook nog eens samen met het scoutskamp van de kinderen. 5 dagen was het dus erg rustig in huis. Maar nu moet ik zeggen dat cadeautjes kopen niet echt mijn sterkste kant is. En dus loste ik dat op volgende manier op. Op donderdagavond namen we de fiets en reden we naar een bloemenplukweide hier niet ver vandaan. En daar liet ik mijn Madame volledig gaan. Niet dat we dat eigenlijk nodig hebben, want onzen hof staat ook vol met bloemen. Maar leuke initiatieven willen we graag steunen. IMG_9662 IMG_9617 IMG_9612 IMG_9607 IMG_9606 IMG_9619IMG_9618IMG_9629IMG_9626 IMG_9627En dat leverde volgende boeketjes in huis op; IMG_9670 IMG_9667 Vervolgens reed ik door naar het magazijn van de webshop van mijn zus. Ze is vorige week mama geworden dus kan een extra centje zeker gebruiken nu er een extra mond gevoed moet worden. Ook al is het momenteel nog mama’s pap. Soit ik liet mijn Madame iets uitkiezen en ze verkoos dit; IMG_9675 En zo scoorde ik toch maar weer.

9 gedachten over “Een cadeautje voor mijn Madame

 1. Allé en nu scoor ik ook nog eens bij jullie!!! Bedankt voor jullie reacties!

 2. Prachtig om al deze fleurige bloemen te zien 😀
  Ik hou van deze mooie wilde bloemen.
  Ook nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je Madame.

  Hartelijke groet en een bedankje voor je reactie.

 3. Heel origineel kado! Ik kan goed begrijpen dat het in smaak is gevallen. In Nederland zijn er ook enkele, maar ik ken er nog geen dichtbij.

 4. Wat een fantastisch idee van jou. Ook ik zou dit als een super mooi verjaardagsgeschenk ervaren. Ik zou me hier graag een uurtje uit willen leven met de schaar.
  Fijne zondag gewenst.

 5. Goed gedaan! Zo’n plukweide vind ik bovendien een fijn initiatief. (Helaas komt zoiets in onze regio niet voor.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *