9 gedachten over “Dees kan na niet hé!

 1. @Marian; paarse dovenetel trek ik hier met heelder bossen uit, anders staat heel mijn border vol 🙁 klinkt niet goed trouwens, zoveel werk met zo weinig resultaat
  @onderdeappelboom; oooh bolderik, is zo’n heerlijk plantje, hier staat ie zelfs in de border!

 2. Ook bij mij willen de slaapmutsjes niet overal mee, maar ik hoop toch dat de enkele die er zijn, zich driftig uitzaaien. Persoonlijk zou ik wel blij zijn met een veldje slaapmutsjes (èn met Bolderik, die bij mij verdwenen is :-()

 3. Al ontelbaar keren geprobeerd maar de ‘omstandigheden’ (lees: grond, licht, schaduw/zon) zijn niet ideaal weet ik intss. Het zou hier nu een zaaibloemenzee moeten zijn als ik bedenk hoeveel papaver en ander(oa slaapmutskes) zaadjes ik al rondstrooide 😉 zelfs na het bewerken vd grond en zand toevoegen, o ja ook dit jaar, voorlopig zonder veel succes, geen poppies, wel onkruid en heel veel paarse dovenetel die ik nooit zaaide maja, tis ook nie mis en ik laat ’t staan, benieuwd wat derest van ’t groen zal geven want er is nog geen bloem te zien, denk wel dat er Cosmos tussen zit maar wachten geblazen tot ’t allemaal een beetje begint te bloeien.
  marian

 4. @Marian; stukje omspitten en zaaien maar, of heb je geen plaats meer?
  @Marthy; succes!
  @fruitberg; uittrekken, dat peinsde ik ook al 😉
  @Zem; toch iets te schreeuwerig, in een bloemenakker wil ik klaprozen, korenbloemen, gele ganzebloemen en bolderik!
  @Janneke; ondertussen hangt er hier ook weer een net over, ik dacht nog laat ik eens proberen maar ondertussen deden ze daar heel de’r dessertbufetten 😉

 5. Heerlijk die slaapmutsjes, ook al horen ze dan niet in je bloemenakker, ik vind ze leuk.
  Ik ben wel een beetje jaloers op de eigen aardbeien, hier hebben de konijnen en de slakken er zich aan te goed gedaan.

 6. Die oranje slaapmutsjes staan wel mooi bij dat paars…
  En dat voetbalgebeuren kan me gestolen worden…
  Ik houd het liever bij aardbeitjes uit eigen tuin: wat een heerlijkheden bij jou.

 7. Ook ik wil graag slaapmutsjes en dat niet omdat ik Ollander ben. Ik hou zoveel van de Belgen dat die van mij ook kampioen mogen worden. En die slaapmutsjes heb ik verleden week weer gezaaid, laatste poging van dit jaar.

 8. Zo lief die slaapmutskes! Wilden ze hier maar groeien…. Heb niets met voetbal 😉 Ook de poppies zou ik hier nochtans willen zien groeien en bloeien….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *