De natuur op zijn mooiste

Net terug van een weekje vakantie. Jullie beginnen mij ondertussen waarschijnlijk al wat te kunnen. Er is in mijn ogen geen betere plek om in de herfst naartoe te gaan dan de Ardennen. Die kleuren zijn gewoonweg schitterend. We hebben heerlijk gewandeld en veel gezelschapsspelletjes gespeeld. Helaas begint mijn zoon steeds beter en beter te worden in die strategische spellen. Ik moest dus vaak het onderspit delven 😉14991804_10211553037720834_6989179562114120299_n We stonden ook nog oog in oog met een everzwijntje. Ik was zo verschoten dat ik zowaar een foto vergat te nemen. Me dan maar gericht op wat passenstoelen die in overvloed aanwezig waren. img_1788 img_1799 img_1778 img_1774 img_1770 img_1807 We hadden ook een geweldig Ijslandse thriller-serie mee; trapped. Een aanrader voor spannende avonden! Hier kan je de trailer zien! We kunnen er weer tegen! Al had het van mij gerust nog langer mogen duren! img_1800

7 gedachten over “De natuur op zijn mooiste

  1. Jullie in de Ardennen, wij in de (Nl) Limburgse hoge Veluwe bossen en heide 😉
    Dat jullie ook uitzonderlijk goed herfstweer hebben gehad weet ik uit de weerberichten… Prachtige sfeerbeeldjes heb je hier geschoten, spetterende herfstkleuren ! Die serie ’trapped’ ga ik zeker eens kijken ! bedankt voor de tip 🙂

  2. De Ardennen behoren ook tot mijn favoriete ’trek er eens op uit’-plekken. Fijne sfeerfoto’s alweer!

  3. Mooie foto’s. Ik was vandaag trouwens ook in de Dardennen, Vielsam, op zoek naar waterspreeuw en notenkraker. 50% gevonden

  4. Heel mooi, ook de “laag bij de grondse” foto’s.
    De herfst laat zich dit jaar van zijn mooiste kleurenkant zien.
    Hartelijke groet, Zem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *