De inrichting

Dat het koud is moet ik u waarschijnlijk niet vertellen. En dus richt ik mijn aandacht deze keer maar naar het binnenwerk. Er moest immers nog wat aankleding komen in onze nieuwe keuken. En dus reed ik met mijn Madame wat interieur-winkels af op zoek naar nieuwe stoelen, borden, bestek, kussens en nog nen hoop andere tierlantijntjes. Bij het opruimen van de borders een paar weken geleden kwam ik deze zaadhoofden van Telekia speciosa tegen. Dat leek me wel mooi te staan in een pot. Mijn Madame kon haast niet geloven dat ik die voor haar had bewaard. En zo wist ik weer te scoren 😉  Het nieuwe servies werd meteen goedgekeurd; En de keuken blijkt ook super handig voor het opkweken van paprika’s, aubergines en tomaten. Ik merk alleen dat de temperatuur in onze nieuwe keuken heel wat hoger zijn dan in hetgeen er voordien stond. En dus groeien de tomaten geweldig hard, een beetje te hard naar mijn goesting. Om maar te zeggen dat ik mijn zaaischema voor volgen jaar toch wat ga aanpassen. 😉

Die van ’t huis van tante Alice die lieten weten dat hun keuken voorzien was van extra laadcapaciteit. Maar daar hebben wij dus ook aan gedacht. Bij ons zit het netjes weggestopt in een kastje zodat die rommel van draden en toestanden toch wat uit het zicht zit.  Handig hé. En aan de andere kant is er een boekenrek ingebouwd; En weette wat ook zo tof is aan onze nieuwe ruimte, we kunnen volop genieten van al die af- en aanvliegende vogels, wat zeg ik, kweenie hoe tof! O ja, bijna nog vergeten. Ik zwierde mezelf ook op instagram, check it out en volgen maar!

 

8 gedachten over “De inrichting

 1. Het wordt werkelijk steeds smaakvoller bij jullie daarbinnen.
  Buiten is het meer dan brrrr.
  Al ziet het er van binnenuit heerlijk uit met die felle zon.
  Ik zal je opzoeken op Instagram en je gaan volgen!
  Hartelijke groet, Zem.

 2. Ik loop weer hopeloos achter met zaaien. Al kan ik het dit jaar nog op Velt steken, want mijn eerste bestelling is er nog niet (terwijl andere afdelingen wel al mochten afhalen)
  Morgen eens mailen.

 3. Haha, dan gaan mijn briefjes bij de zadenruil toch nog kloppen 😀
  Mooi servies, mooie glazen. Heel erg gelijkend op die van ons, echt waar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *