Dank u, Merci, Thank you

This is much more than I expected, thanks a lot!!! U herinnert zich misschien nog wel die seeds of love actie van alhier.  Het concept is poep-simpel, je bied zaden aan uit je tuin, aan alle deelnemers van deze actie en iedereen kan deelnemen als je zelf maar zaad aanbied.  En op jou beurt kan je dan reageren op zaad dat anderen aanbieden en met wat geluk krijg je dus ook wat zaad terug.  Het was de eerste keer dat ik meedeed dus wist ik niet goed wat te verwachten.  Maar mannekes, dit is echt een seeds of love actie!!!  Zoveel aandacht en zorg dat er door iedereen besteed is aan het verpakken en verzenden van die zaden, ongelooflijk!  En iedereen was ook zo gul, en er doen daar doen ook nog eens mensen van overal mee mee; Frankrijk, Italië, Noorwegen, noem maar op! Het schaam-rood kwam bijna op mijn wangen omdat ik mijn zaden totaal onvoorbereid en nogal rap in zakskes had gestoken en uiteraard opgestuurd.  Maar ik ben dus nu wel heel erg blij met de zaden die ik gekregen heb van Papaver Annuel, Persicaria Virginia, Verbascum alba, Verascum Phoeniceum, Polygonum Oriëntale, Scabiosa Chile Black, Allium amelopresum, Nigelles, Gaura Lindheimeri, Mellifère, Nicotiana Marshmallow, Berkheya Silver Spike, Linum Bright Eyes, Salvia Scabra, Tithonia Torch, Nigelles, Libertia Coorvlea, Dianthus Barberis, Guera Blanche, Borago officinale, Molucella Laeus, Allium tuberosum, Lathyrus Singing The Blues en  Eschscholzia Californica!  Ik weet dus wat doen 😉  Voor alle duidelijkheid deze actie is ondertussen afgesloten maar volgend jaar kan je weer gewoon meedoen, gewoon deze zomer wat zaad verzamelen in je eigen tuin.  Dat zaad is er toch gratis en voor niks en je maakt er anderen ook nog eens blij mee, hoe schoon is dat!

13 gedachten over “Dank u, Merci, Thank you

  1. Pingback: Hoe zot is dat | natuurlijk-rijk

  2. Aha volgend jaar precies een pak mensen die ook meedoen, ik hou jullie aan je woord 😉

  3. Kenonne…. dat zijn inderdaad heel wat zaden en zaadjes. En nu natuurlijk planten, stekken en heel veel sfeer in de tuin krijgen. Er staan namen tussen waarbij ik me totaal geen voorstelling kan maken wat daar uit moet komen maar ik denk dat jij daar hele mooie foto’s van gaat maken 🙂

  4. Dank je voor dit mooie artikel! Deze Seeds of Love is mijn baby en ik ben er heel trots op! Tot voldend jaar dus!Maar ondertussen kun je ons nieuws geven van je zaden, hoor!

  5. Dat is wel een schitterend assortiment! Nu alles googelen, kijken wat het zaadje wil, plekje zoeken, eventueel voorzaaien… er komt heel wat leuk werk achteraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *