Blijf in uw kot #corona #nr9

De eerste bloemekes uit onze pluk-tuin zijn deze Fritillarie uva vulpis. Ik heb deze naam de laatste dagen al verschillende keren moeten zeggen dus hij komt er ondertussen vlot uit ๐Ÿ˜‰ Ik word er in ieder geval enorm goed gezin van, biologische bloemen uit eigen hof! Wat wil een mens nog meer!ย 

7 gedachten over “Blijf in uw kot #corona #nr9

  1. Dat begrijp ik, hier hebben we gelukkig genoeg plaats om speciaal bloemen te kweken, maar soms durft mijn Madame nog wel eens de schaar zetten in tuinplanten, dan krijg ik het soms ook even benauwd ๐Ÿ˜‰

  2. Inderdaad in onze pluktuin, kan binnenkort naar hartelust geknipt worden.

  3. Ik heb er ook altijd moeite mee, plukken uit de tuin. Ik gebruik vooral de omgewaaide, geknakte, beschadigde… Maar bij jullie is de tuin daarop voorzien hรจ! En het is mooi, zo’n boeketjes… Ik snap dat je er vrolijk van wordt ๐Ÿ˜‰

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *