Blijf in uw kot #corona #nr6

Met al die bloemekes gaan jullie nog denken dat er hier geen groenten meer gekweekt gaan worden. Niks is minder waar. De tomaten zitten helemaal op schema.  Het eerste zaaisel van de paprika’s ook. Maar daar is helaas weinig van uitgekomen. Poging 2, gaf gelukkig een beter resultaat. Maar staat dus wel een paar weken achter. De voorste bak zijn paprika’s, pepers en enkele aubergine’s.En hoe zit het bij jullie met de tomaten en paprika’s?

14 gedachten over “Blijf in uw kot #corona #nr6

 1. Dat zou wel heel straf zijn, laat ons hopen dat het zover niet komt!

 2. Mijn tomatenzaailingen zijn nog piepklein.
  Ik probeer ook nog zaad uit 2015 uit van Siberian egg en Ida gold. Ben erg benieuw of daar nog wat van op gaat komen, al zijn het er maar een paar.

 3. Wij kopen onze groenten nog steeds bij de groentenboer of winkel. Het moestuinieren is (voorlopig) niet mijn ding waar ik me kan mee bezighouden. Mij kennende vrees ik dat niet veel zaailingen ouder dan 2 weken worden.

 4. Ik heb helaas geen groene vingers…
  en geef graag toe dat ik stiekem jaloers op je ben 😉

 5. Er staan enkele potjes binnen, maar ‘k heb echt te weinig plaats… (‘k woon op 60m²). Wachten dus en ter plekke zaaien als ’t nog kan.
  Lie(f)s.

 6. de paprika’s pepers en tomaten staan allemaal thuis in het raamkozijn. Ze liggen op schema.Hopelijk kunnen we ze in de tuin planten in mei en is het straks toch niet verboden naar de volkstuin te gaan……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *