Zomers weer vraagt om zomerse foto’s

En dus doe ik nog maar eens een rondje door de tuin. Deze keer starten we bij het gedeelte dat 2 jaar geleden werd aangeplant rondom onze nieuwe aanbouw en waar we dus een goed zicht op hebben. We zijn als het ware omgeven door het groen en kunnen alles goed in het oog houden. Dat heeft echter niet kunnen voorkomen dat de slakken zich tegoed deden aan Salvia’s, Echinacea, Campanulla’s en papavers, help! Gelukkig valt er nog genoeg moois te zien.

16 gedachten over “Zomers weer vraagt om zomerse foto’s

 1. Dat hoop ik wel, gelukkig zie ik de Campanulla weeral uitlopen.

 2. Die verbenea heeft zich enorm uitgezaaid, vorig jaar lagen mijn Asters daarop, die heb ik nu steun gegeven, vandaar dat er nu zoveel verbena staat vermoed ik, nu hebben ze ruimte

 3. Dat middeltje heb ik vorig jaar geprobeerd, maar dan moet je consequent dat goedje leeg maken en daar wrong vorig jaar het schoentje πŸ˜‰

 4. Toch straf hoe dat zo kan verschillen met die slakken.

 5. Mooi geworden, fraai uitzicht hebben jullie zo! Ik heb dit jaar gek genoeg weinig last van slakken in tegenstelling tot vorig jaar……..

 6. De eerste foto in deze reeks… woooow !
  Tegen slakken heb ik een middeltje gevonden 😎 ! Potjes met bier erin overal tussen je bloemen zetten. Slakken zijn zot van bier, het mag zelfs goedkope rommel zoals Cara pils uit de Colruyt zijn πŸ™‚ De slakken kruipen erin en kunnen er niet meer uit πŸ™‚
  elke dag ga ik die potjes leeggieten in een bosje, 100meter verderop. Dan ben ik er ook vanaf en moeten we de beestjes niet vermoorden πŸ™‚

 7. Van slakken weinig last dit jaar. Van mieren daarentegen!
  Mooie partij Verbena heb je daar.

 8. Prachtige foto’s.
  En die slakken: het wordt warm, zelfs heet – ze gaan al dekking zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *