Zaden van Sophie

Sophie heeft ook wat zaden uit haar tuintje gehaald en bied het volgende aan;IMG_8540
pompoenen= Cucurbita maxima,
aperitieftomaatjes ( ras onbekend),
grote zonnebloemen /Helianthus annuus,
roze stokrozen /Alcea rosea,
stinkertjes /Tagetes picador),
aubergine (onbekend)
asperges (ook onbekend)

13 gedachten over “Zaden van Sophie

 1. Ik was een weekje weg maar alle late zaden komen eraan. Ik ontving wel grote hoeveelheden zelf probeer ik mijn kleine oogst te verdelen je moet echt geen 100 zonnebloemen zetten ik poog 20 zaden te verzamelen per pakket omdat je dan later zelf kan oogsten van de planten, ik denk dat dat toch de bedoeling is. Mijn ontvangen hoeveelheden verdeel ik met de buurvrouw waarvoor ik plantjes opkweek in de serre die ze zelf niet heeft, in ruil maakt ze dan eens een soepje klaar voor mij.

 2. Ben een late vogel,
  Indien het nog mogelijk zou zijn
  Heb ik interesse in
  Zonnebloem, stinkertjes en stokroos
  Dank aan u

 3. hoi Sophie,
  als je nog aspergezaad hebt zou ik het leuk vinden om uit te proberen in mijn groentetuin.Ik heb vruchtbare zandgrond,geschikt voor asperges.
  groet,Carolien nr 16

 4. Als die zonnebloemen hele grote zijn, dan kan je er mij ook blij mee maken, van de gewone heb ik zelf nog zaad genoeg. Ik ben nr 1, alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *