Zaden van Eddy, nr 4

Eddy is de tomatenman bij uitstek. Hij heeft een uitgebreide verzameling van veel verschillende soorten en wil deze graag delen.
Je mag je voorkeur doorgeven bv. alleen kerstomaten ofwel alleen vleestomaten, …ofwel vanalles wat. Ook wensen in bepaalde kleuren kunnen doorgegeven worden.
En misschien zoek je een bepaalde ras, zelfs dat kan je doorgeven. Het lijkt hier wel de lotto. En uit ervaring weet ik dat Eddy daar dan een mooi pakketje van samenstelt.
Van de vorige jaren heeft hij ook nog enkele rassen paprika’s op overschot. Maar da’s dan 2- of meerjarig zaad, maar dat ontkiemt ook nog wel redelijk goed.

16 gedachten over “Zaden van Eddy, nr 4

 1. De zaadjes zijn aangekomen Eddy. Bedankt voor je creatieve verpakking en uitleg, als ik evenveel liefde in het zaaiden en in de planten steek dan kan dat alleen maar goed komen 🙂 Ik wens je veel beterschap en hoop dat je snel weer helemaal op de been bent.

 2. Dag Eddy,
  de postbode heeft vanmorgen een envelop met zaadjes gebracht. Aunt Ruby’s German Green en Green Doctors Frosted heb ik ooit al gezaaid, maar ik had er geen zaadjes meer van, dus dat treft (Aunt Ruby’s German Green is fantastisch!). De andere groene soorten ken ik nog niet, dus ik ben reuzebenieuwd!

 3. Dag allemaal,
  Met enige vertraging (wegens een weekje ziekenhuis) kan ik iedereen melden dat hij de gevraagde tomatenzaadjes ontvangt. Ik ga ze proberen vanaf maandag op te sturen zodat de omslagen deze week zeker allemaal de deur uit zijn.
  Groetjes,
  Eddy

 4. Hoi Eddy,

  Elk jaar opnieuw zijn we blij met jou tomaten zaadjes!
  Ook dit jaar mag je ons er plezier mee doen. We vinden vooral een gevarieerd kleur en smaken pallet wel leuk.

  Merci

  Grtz

  Sven Nr6

 5. Hoi Eddy,
  Ik heb geen serre of kas,maar wel een koude bak.Ik zou graag wat tomatenzaad voor de koude bak ontvangen.Ik zaai de tomaten binnen voor en zet ze half mei uit in de bak.Heb jij een leuke soort die past op mijn tuin?groetjes Carolien(NR 7)

 6. Hallo Eddy,
  Ik heb ook nog geen serre. Dus een toffe buitentomaat zou ik ook wel graag proberen.
  Veel groetjes,

  Moeke Hilde (nr1)

 7. Dag Eddy, ik zou heel blij zijn met wat zaden van jou. Ik weet dat je me elke keer verraste met leuke soorten dus zoek er maar wat goede uit.Ik heb al veel goeds gelezen over “Ilka, Coeur de Boeuf, Plum lemoj, Sunray en white Tomesol. Dus mocht je die hebben graag, maar je ziet maar hé. In ieder geval wil ik je daar nu al hartelijk voor bedanken. Ik ben nr 13

 8. Dag Eddy,

  aangezien ik geen serre heb, wil ik graag een ras buitentomaten eens proberen (indien je die hebt.)

  Bedankt en vriendelijke groeten!

  Gert (nr 12)

 9. Beste Eddy,

  Ik probeer al 3 jaar tomaatjes maar elke keer pech. Ik heb geen serre, en probeer het dus in potten onder een afdak. Ik heb het ook al geprobeerd in een overdekte vierkantemeter. Kan je mij een goede, sterke buitentomaat aanraden?

  Groetjes
  Anneleen (nr 2)

 10. Moeilijk zeg, tomaten zijn altijd welkom, maar de plaats in de serre is beperkt dus een goede buitentomaat zie ik wel zitten en eigenlijk heb ik ook geen vleestomaten in de collectie. Alvast bedankt (nr.14)

 11. Hallo Eddy,
  Ik zou graag wat kerstomaatjes willen hebben. En als je een leuke, wat ongewone paprikasoort hebt, is die ook welkom! Bedankt alvast!
  Groetjes, Leonie (nr. 8 op de lijst)

 12. Dag Eddy,

  heb je zaadjes van de Grub’s Mystery Green? Of van andere lekkere groene tomaten?
  groetjes
  Saskia (nr. 3)

 13. Ik kan dat alleen maar beamen! Een rode zoete paprika is hier welkom, en als je kerstomaatje Tiny Tim zou hebben: graag. Verder zou er ook een Tomaat “Heidi” bestaan, uiteraard dat ik die wel eens wil proberen.
  Als je een “gewone” vroege tomaat hebt, mag die er ook bij. Hier is Matina meestal de eerste die ik kan oogsten, als je er een hebt die sneller is zou dat fijn zijn. En als je er eentje hebt waarvan je zegt dat ze de allerlekkerste der tomaten is, dan wil ik die ook wel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *