Wie ’t kleine niet eert

Ik zag zondag een stel oranjetipjes door de tuin dwarrelen. Maar had echter geen tijd om mijn fototoestel boven te halen omdat ik dringend naar de ballet-voorstelling van de dochter moest vertrekken. Wat deed ze dat goed. Maar ik had een paar dagen eerder nog wat andere foto’s getrokken. En wat viel me op, dat er op verschillende foto’s ieniemini beestjes op staan. Beestjes die je zo op ’t eerste gezicht amper opvallen, maar ze zijn er dus wel. IMG_4109 IMG_4089 IMG_4407 En omdat er in de tuin weer vanalles nieuw in bloei staat kon ik het natuurlijk niet laten daar ook nog wat kiekjes van te nemen. Meer van ’t zelfste dus, hopelijk vinden jullie dat niet erg 😉IMG_4105IMG_4121IMG_4123IMG_4091IMG_4363 IMG_4431

10 gedachten over “Wie ’t kleine niet eert

  1. Ik vind het echt geweldig om te zien dat alle dagen weer iets nieuws omhoog komt. Dat de varens weer een beetje verder omhoog zijn gekomen en dat je steeds meer kleur ziet verschijnen. Nee, deze foto’s vervelen me totaal niet 🙂
    Jammer van de beestjes maar misschien kunnen ze (nog) geen kwaad).

  2. Hoewel de beukenhaag hier (vlakbij Groningen) nog geen vers blad heeft, is de rest van de tuin goed ontwaakt. Vrijweel geen zwarte grond meer te zien. Mooi, dan vallen ook diverse onkruidjes niet meer op. En ach, die paardebloemen in het grindpad bloeien zo enthousiast.

  3. Hier gelijkaardige bloeisels (of toch bijna), maar bij u is er duidelijk een betere fotograaf aan het werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *