Wat gaat de winter nog doen

Een vraag die veel mensen bezig houdt blijkbaar want verschillende mensen vroegen het me. Het blijft natuurlijk een raadsel en het kan nog alle kanten uit. Maar als ik door de tuin loop dan ontdek ik stilaan weer wat meer kleur. Olé, de eerste krokusjes ploffen uit de grond, de sneeuwkokjes staan elke dag een beetje hoger en dan zijn er nog een aantal bloemen van het wildemanskruid van slag, je zou van minder natuurlijk.   En voor wie nog meer kleur wil, die loopt best even voorbij de Hamamelissen. Kleur verzekerd! 

8 gedachten over “Wat gaat de winter nog doen

  1. Ik heb nog een derde Hamamelis die het hier ook niet goed doet. ‘T is te zeggen hij doet niets, dus ik denk dat ik hem er ook uit ga gooien.

  2. Een meer fotogenieke struik ga je inderdaad niet vinden. Ze zijn allemaal prachtig, alleen mogen ze iets meer geur afgeven.

  3. Tot half maart houd ik nog rekening met winter: je weet maar nooit.
    Veel moois al te zien in jouw tuin, jaloers ben ik op de prachtige hamamelissen, mijn exemplaar vertikt het al enige jaren te bloeien, slechts een minibloempje begin voorjaar. Ik denk erover hem te vervangen.
    Hartelijke groeten van Zem.

  4. Die krokussen zijn wel heel snel bij jou! Hier nog niks van dat. De Pulsatilla, daar zal ik eens moeten gaan naar kijken. Yes, het begint!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *