Trots op mijn bloemenweide

De bloemenweide leverde dit jaar weer fantastische tafereeltjes op. En omdat ik weet dat de volgers van natuurlijk-rijk dat graag zien vuur ik nog eens wat foto’s op jullie af. Ondertussen is het eerste stuk al gemaaid om ervoor te zorgen dat het gras zich niet verder uitbreidt. Dat geeft me dan weer de kans omop de gemaaide stukken zaad uit te strooien om zo alles nog bloemrijker te maken. Ge ziet, ik blijf graag bezig hé. Ondertussen begint de wilde peen ook al te bloeien, het Sint-Janskruid en binnenkort ook het boerenwormkruid. Maar nu moeten jullie het met deze foto’s doen. 

5 gedachten over “Trots op mijn bloemenweide

  1. Pingback: Eind van het jaar ~ Volkstuin van Bemar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *