Summer in the prairie

Na onze reis naar Noorwegen! Blijkt er uiteraard toch wat achterstallig tuinonderhoud te zijn, 3 weken van huis en dat onkruid, gras en hagen blijft natuurlijk doorgroeien. Alhoewel ik eigenlijk niet mag klagen. Mijn schoonvader heeft de meeste zaken best wel goed bijgehouden. Maar toch was en is er hier altijd werk. En dus ben ik er maar meteen ingevlogen. In de prairie bijvoorbeeld. Buiten het woekerend onkruid had ik er niet zoveel werk. Hij staat er trouwens weer prachtig bij. Zowel de prairie-border die vorig jaar is aangelegd; IMG_9576 IMG_9559 IMG_9562 IMG_9579 Als de nieuwe van dit jaar, ook al moet die uiteraard nog wat meer body krijgen; IMG_9549IMG_9551 IMG_9545 IMG_9544 En nadat ik klaar was met werken streek er zowaar een koninginnepage neer. Qua voldoening kan dat tellen!

14 gedachten over “Summer in the prairie

  1. Pingback: De Jakobstuin, ga dat zien!!! | natuurlijk-rijk

  2. Oooo wat fijn dat jullie het ook zo leuk vinden. Bedankt voor jullie reacties! En hopelijk blijven de euchinacea’s terugkomen 😉

  3. Dag Jeroen, als je klikt op tag prairie dan krijg je alle berichtjes die daarover geschreven staan en dus ook de volledige plantenlijst. Veel succes in ieder geval. Ik ben er uitermate tevreden mee.

  4. Zou je eens de planten die je in je prairietuin hebt staan willen geven, zou ook dergelijke border willen aanleggen. Zo kan ik goed voorbereid naar het tuincentrum gaan, of zaaien! 😉 Bedankt alvast!

  5. Subliem!
    Helaas lukt het bij ons niet echt om de Echinacea’s jaar na jaar als blijvers te zien terugkeren. Sommige soorten worden dientengevolge jaarlijks of tweejaarlijks vervangen.

  6. Prachtig, ik moet toch nog eens in uw archieven duiken om daar volgend jaar ook eens werk van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *