Staat nu ook al in de boekskes

Ben ik op weekend bij de noorderburen, verslik ik me daar zowaar in mijnen ochtendlijke croissant, want wat zie ik daar; Ja daar rechts, wacht ik zal efkes inzoemen; Allé joh, hoe tof is dat wel niet joh.  Mijn weekend kon al helemaal niet meer stuk!  En in welk boekske staat dat wil u waarschijnlijk nog weten; En daar stonden best nog wel andere leuke dingen in dat boekske, een aanrader dus 😉 En dan wil u waarschijnlijk ook nog weten waar ik juist op weekend was, awel se, hier; Een top-weekend was het!

18 gedachten over “Staat nu ook al in de boekskes

 1. @Groentje, ja hoor, zonder te vragen, dat is durven hé
  @Helma; oei oei straks moet ik hier nog schrijven lezen op eigen risico 😉
  @Angelika en Thea; 🙂
  @Ellen; thx!!!

 2. Superleuk! en verdiend ook! Erkenning over de grenzen… dat is nou zo mooi van een blog. Je kunt overal op de wereld gelezen worden en de speciale Margriet niet…

 3. Ooooo…das leuk!! Zeer leuke verrassing was dat…en ook nog een geweldig weekend?? Toppie!!

 4. Whaaaaaaahahahahahaha…. en ik verslikte me zowat in mijn kopje thee toen ik de eerste regels las in je blog van ” verslik ik me daar zowaar in mijnen ochtendlijke croissant, want wat zie ik daar; “. Wat ben je ook een geweldig mens hahahaha…
  Prachtig weekend had je dus en je laat mooie plaatjes zien 😉

 5. Super leuk! En heeft het magazine dan gewoon jouw foto gebruikt zonder te vragen? 😉
  Vrouwenpolder is ook ons favoriet stukje kust in de buurt. Lekker rustig (ook als het druk is), tussen de duinen ipv naast de dijk en een proper strand.

 6. @de biodiverse; super leuke verrassing
  @Marijke; mijn dag/week kan al niet meer stuk!
  @Berta; en wat vind je ervan?
  @Zem; zeker weten
  @m(i)e; ik was getipt door iemand via facebook, maar ik moest dus wel wachten tot we in Nederland waren om het boekje te kunnen kopen!
  @Menck; euh met zo’n anonieme blog als de mijne zal dat wel meevallen hihi
  @de zandeik; merci
  @woelmuizenier; fijn voor jou!
  @the happy five; merci
  @Ludo; je slaagt de nagel op de kop, we verbleven in Vrouwenpolder, heerlijk is het daar hé, we fietsten naar Domburg en een keer naar Veere en speelden op het strand!

 7. De beelden doen me wat denken aan onze korte vakantie in Domburg met uitstap naar Veere en Middelburg. Zowat dezelfde sfeer en pleintje. In een boekje komen is altijd plezant en voelt aan als een streel over ’t kopje. opgemerkt worden door mensen die niet meteen tot het bloggerskringetje behoren werkt ongetwijfeld stimulerend.

 8. Mooi hé zoiets. Heb ik voor enige jaren ook meegemaakt: een halve blz. in de dagelijkse krant. Op slag was ik een dorpsmonument.

 9. Van toeval gesproken, voor hetzelfde geld was het artikel 14 dagen later gepubliceerd en had je het nooit gezien. Proficiat!

 10. en gij wist dat niet ? Ik heb daar ook eens ingestaan maar dat hadden ze toen op voorhand laten weten. Tof hé !

 11. Dat was in dubbele zin een mooi weekend. Erg leuk, zo’n vermelding in de tuinspecial van de Margriet, nota bene!

 12. Ik kan mij voorstellen dat je even dacht, “wat is dit” maar je kunt trots zijn.
  Je blog in een blad zien verschijnen dat maakt niet iedereen mee.
  Heerlijke dag gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *