Spring ik er in of niet

That’s the question! Voorlopig echter nog niet. Het weer is nochtans aangenaam, de temperatuur van het water meer dan 22 graden maar ik heb helaas eerst nog wat ander werk te doen. Maar het uitzicht maakt natuurlijk ook veel goed. Je hebt echt meteen een vakantie-gevoel in den hof, en dus kan ik je een zwemvijver helemaal aanraden. Dochterlief is hier de grote ijsbeer die springt er bij een beetje zon al in. De rest van ons gezin heeft het toch liever iets warmer. In onze zwemvijver leven ook kikkers en salamanders en komen ontelbare vogels badderen en drinken. De mooiste om te zien zijn wel de zwaluwen van de boerderij van iets verder. Ze drinken in de vlucht, echt een geweldig tafereeltje. Maar nu ga ik voort maken want anders geraak ik nooit in de vijver vandaag !

12 gedachten over “Spring ik er in of niet

  1. Heerlijke plek!
    Een koukleum wacht nu even wat beter weer af ; – )
    Hartelijke groet, Zem.

  2. Ik heb zelf al een wedstrijd in zee gezwommen in water van 16°C, 5km (met alleen een zwembroek).
    Dus ; spring erin zou ik zo zeggen

  3. Spring straks maar! Het water is heerlijk, hier ook. Een ecologische zwemvijver is inderdaad de max!😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *