Oud en nieuw!

Oud en nieuw! Mijn eerste post van 2023 dus sta ik erop om jullie allemaal mijn beste wensen aan te bieden. Laten we er een groen en gezond jaar van maken! De zaaddozen van de tuinjudaspenning vormen hier een mooie flikkerende achtergrond voor de winterjasmijn! Ik ben gisteren en vandaag al flink aan de slag gegaan in de tuin. Dat mocht ook wel want de eerste 10 dagen van de vakantie lag ik vaak uitgeteld op de zetel van de griep. Gelukkig ben ik daar weeral vanaf. Nog wat verkouden maar dat komt snel weer goed! Mijn vingers jeuken om er goed in te vliegen!

1 gedachte op “Oud en nieuw!

  1. Het staat geschreven en gedrukt dat je moet krabben als het jeukt. Hier jeuken die groene vingers ook. Elk vrij moment speel ik buiten, zálig!
    Gelukkig 2023 Rob en Madame Natuurlijk Rijk! 🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *