Onze pipowagen tussen de bloesems!

Het is geen weer, ik weet het. Maar dat water heeft de tuin echt wel broodnodig. En hé, na en voor regen komt altijd zonneschijn. Dus dat is weeral iets om naar uit te kijken of zeg ik beter uit te zweten, want het wordt ineens wel lekker hot dit weekend. Ik verwacht dus een explosie van planten en bladeren, we zullen het nogal zien groeien. Onkruid inclusief waarschijnlijk 😉 Maar ik ging jullie even mee nemen naar onze pipowagen die momenteel omringd is door de mooiste bloesems van peren, kersen, appelen en pruimen. De pipowagen hebben we gewoon kant en klaar tweedehands gekocht. Enkel het afdakje voegde ik toe omdat ik wat schrik heb dat er anders te veel water op de deur zou slaan. Alle loopt maar efkes mee.

En als je ergens kunt slapen dan moet er natuurlijk ook iets zijn om naar het toilet te gaan. Dus presenteer ik jullie graag ons composttoilet. Buiten de dakbedekking en de wc bril is alles van recup-materiaal. Dat is dus ook nog eens tof.

Dan rest mij enkel nog het deel “tussen de bloesems” toe te voegen. Zo te zien gaat het weer een topjaar worden voor al dat fruit!

11 gedachten over “Onze pipowagen tussen de bloesems!

  1. Kan me voorstellen dat jouw kinderen gek zijn met die pipo wagen. Wat is er nu leuker dan met een vriendje of vriendinnetje daarin een nachtje te slapen.

  2. Voorlopig voor eigen gebruik. Maar vragen staat altijd vrij 😉

  3. Ik vermoed op deze moment van wel 😉 Maar hij wordt dan ook vooral met goed weer gebruikt.

  4. Leuk, die pipowagen! Ga je hem verhuren als B&B ? Of voor eigen gebruik?De bloesemfoto’s zijn erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *