Na-zomer joh

In een eerder berichtje schreef ik nog dat het precies ineens gedaan was met de zomer. Maar niks daarvan, we hebben al enkele heerlijke dagen achter de rug en het wordt alleen maar beter. Na-zomer dus! Voor de tuin is het wel iets minder, want het is weer droog, om niet te zeggen behoorlijk droog. Mijn Eupatoriums lieten dat gisteren al merken door hun bladeren slap te laten hangen. Ik heb er dan nog maar eens de sproeier op gezet, met grondwater uiteraard! De grote klussen in de tuin zijn allemaal gebeurd, alhoewel ik nog 150 meter taxus haag moet snoeien bedenk ik me net. De noten vallen tesamen met de eerste bladeren, de eerste paddenstoelen steken de kop op en zo gaat het rustig verder. Jullie hadden van mij de voortuin nog tegoed. Ik waarschuw jullie al het zijn deze keer weer eerder detail-foto’s. Maar dan hebben jullie die overzichtsfoto’s gewoon nog te goed!

9 gedachten over “Na-zomer joh

  1. Deze data was ook werkelijk een begin van een prachtige nazomer.
    We zijn de 14e dan ook even vetrokken voor een paar dagen naar Twente en dat was echt genieten met fietsen en wandelen en het mooie weer.

    Vandaag de laatste mooie zomerdag maar ach… de herfst heeft ook zo zijn mooie momenten 😉 Je tuin foto’s van deze bloemen en zaadpkuzien zijn ook nog hele fraai gepresenteerd.
    Groetjes, Helma

  2. Altijd fijn, zo’n Indian summer. Het is alsof de uitdovende zomer ons alsnog een dessertje serveert.
    Geniet van je plantenrijkdom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *