Mooi weer, wat zeg ik zomers weer

En omdat we allemaal willen profiteren van dat weer houd ik het kort. Maar deze foto’s wil ik jullie niet onthouden? Sinds zaterdag zijn we terug van een weekje vakantie in Zeeland, maar daarover vertel ik jullie later uitgebreid meer. Het was even verschieten toen we terug thuis kwamen. Alles leek ineens zo hard gegroeid, bloesems, bomen, struiken en hagen in blad en bloemen, veel bloemen. Ik laat jullie dus maar gewoon meegenieten. Ik denk dat de foto’s duidelijk zijn en anders hoor ik het wel! 

13 gedachten over “Mooi weer, wat zeg ik zomers weer

 1. De keukenhof!!!! Dat staat ook op mijn to visit lijstje, ik kijk al uit naar je foto’s!

 2. Die regen doet inderdaad wonderen en mei is nu echt begonnen, wat groeit het allemaal hard!

 3. Aha, dat is Phlox Divaricat Clouds of Perfume. Echte wolkjes!

 4. Echt voorjaar, erg leuk ook de tulpen in de teil.
  Al die bloesem: het wordt nu elke dag nóg mooier: de meimaand komt er aan.
  Wat zijn we blij met de regen!
  Hartelijke groeten, Zem.

 5. Deze week heb ik in Keukenhof ongelooflijk veel tulpensoorten mogen bewonderen.
  Feit is, de kleurenrijkdom van jouw tuin moet zeker niet onderdoen voor de Keukenhof kleurenpracht !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *