Moestuin oogst!

Dat lekkers uit de moestuin blijft maar komen. Sinds we terug zijn uit vakantie maken we elke week een grote pot tomatensoep en passata! IMG_9678We bakken onze tomaten altijd in de oven, dat geeft nog extra smaak! Om duimen en vingers bij af te likken! Daar kan echt niets tegen op! Er hangen er gelukkig nog een hele hoop!IMG_0436 Ondertussen gaan de paprika’s ook heel hard! IMG_0522Om van de courgettes nog maar te zwijgen. Maar dat kent u misschien ook wel ๐Ÿ˜‰ IMG_0484De overschot draaien we gewoon in die lekkere tomatensoep. De boontjes oogsten we met de kruiwagen ๐Ÿ˜‰ IMG_0519En dan zijn er ook nog onze blauwe bessen en herfstframbozen van het ras Fallgold. Die zijn zo lekker dat ik dit ras aan iedereen kan aanbevelen. IMG_0493 IMG_0486Ge ziet, wij komen niets tekort!

10 gedachten over “Moestuin oogst!

  1. Allemachtig! Dit is inderdaad een mooie rijke oogst.
    Heerlijk smullen van jullie eigen gekweekte groente en fruit.

  2. Wat een overvloed aan heerlijkheden, als ik dit zie denk ik dat ik maar weer een stuk gras om moet spitten….. Van die ยดlichteยด framboos heb ik vorig jaar van iemand een stek gekregen, ze zijn inderdaad heerlijk, maar er zaten er nog niet veel aan dus die werden ter plekke opgegeten.

  3. Om van weg te dromen zo een oogst. Ik wil zo hard een kas, voor tomaten en paprika’s en aubergines… Na onze renovaties, is nog lang wachten maar ik kan het nog niet verantwoorden nu, ga ik er voor. Ik wil ook manden met tomaten. De mijne doen niet veel dit jaar… ๐Ÿ™

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *