Mijn Madame is goe bezig

Niet alleen verwerkt ze hier wekelijks enkele manden groenten. In de kookpot, bij het fermenteren of rode biet in de chocoladetaart!  Maakt ze van allerlei snoeimateriaal leuke kransen;  Maar zorgt ze ook nog eens voor een constante aanvoer van bloemen.

10 gedachten over “Mijn Madame is goe bezig

  1. Helaas Dirk, maar ik vermoed dat het niet zo moeilijk is om de suiker te vervangen!

  2. Je madam is een natuurtalent Rob !
    Heb je ook suikervrije chocolade taart ?
    Want die ziet er heel smakelijk uit 🙂

  3. Ja, het verwerken van deze weelde kost nog best enige moeite. Complimenten voor mevrouw natuurlijk-rijk!
    Als ik die chocoladepunt zie, dan krijg ik écht trek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *