Laten we er een geweldig 2021 van maken!

De titel klinkt positiever dan hoe ik het op deze moment ervaar. De blogstilte van de laatste weken heeft er ook wat mee te maken. Alhoewel ik ook binnen druk aan het schilderen ben. Maar ik ben precies mijn drive wat kwijt. Mijn positieve vibe en eigenlijk heb ik helemaal niet te klagen. Ik heb een tuin waarin ik me helemaal kan ontspannen en droomjob in het onderwijs, iets wat ik echt graag doe en dat me heel veel zin geeft.

Nee het is dat verdomde virus. Het idee dat het allemaal nog minstens 6 maanden gaat aanslepen vind ik niet echt hoopgevend. Het feit dat er niets zeker is. Het steeds maar uitstellen van plannen en ideeën. Op één of andere manier kruipt het veel harder in mijn systeem dan ik zou willen. Vandaag gingen we bijvoorbeeld op raam-bezoek bij mijn grootmoede in het rusthuis. Ik zie dat ze er zo van geniet maar langst de andere kant is het telkens zo confronterend dat het niet gewoon kan, een dikke knuffel, een kus.

Ik pep mij dus op voor wat vrolijkheid, misschien moet ik morgen eens goed gaan wandelen, mijn hoofd leegmaken, dat zal deugd doen. Genieten van kleine dingen weet je wel. Ach, ik weet wel, het komt allemaal wel weer goed. Ik wens jullie met heel mijn hart het allerbeste voor het nieuwe jaar. Een goede gezondheid, want daar begint het toch allemaal mee en veel vuile tuinvingers!

5 gedachten over “Laten we er een geweldig 2021 van maken!

 1. Zojuist mijn vieze tuinvingers gewassen: in de tuin wat gerommeld om de zinnen te verzetten.
  Ik voel mee met wat je hier schrijft.
  Hoe positief gestemd ook, soms bekruipt je een stuk lethargie.
  Dan maar weer inzoomen op mooie dingen, zoals je foto’s hierboven.
  Een voorspoedig en gezond 2021 voor jou en je familie!
  Hartelijke groeten van Zem.

 2. Bij tijd en wijle kruipt het bij iedereen onder de huid.Ik pak mijzelf aan door mijzelf te vertellen dat ik niet de enige ben. Zoek dingen waaraan je plezier beleeft, maak zwarte nagels in de tuin, schrijf toch nog eens een blog, wandel, neem een drankje.Kortom verzet je zinnen en houd moed, dat is het enige wat ik kan zeggen.Ik wens je een goed 2021!

 3. Voor jou en je geliefden wens ik ook een voorspoedig 2021, veel tuinier genot en veel zwarte handjes 🙂
  Een flinke wandeling helpt Rob, een paar uurtjes stevig de pas erin en je voelt je als herboren daarna.

 4. Groene handjes, zwarte vingers…, een boerenjaar!
  En een goeie gezondheid natuurlijk!
  Lie(f)s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *