Kleur in de tuin

Zijn we daar niet allemaal naar op zoek? Want naast het bruine dat nu overheerst kan een beetje kleur geen kwaad. Ik kijk de krokusjes en sneeuwklokjes uit de grond, maar buiten wat sprietjes valt er nog niet veel te zien. Nochtans stonden die vorig jaar eind januari al te pronken, dat is nog maar 2 weken hé.

Ach, we zullen het toch moeten nemen zoals het komt, alles op zijn tijd hé. Gelukkig kan ik trouw rekenen op kleur van mijn toverhazelaars. Mijn Jelena, die met het oranje vuurwerk, is altijd bij het begin van de Kerstvakantie trouw op post, zo ook deze winter. Even later gevolgd door Livia, de rooi Madame. Ik had ook nog een Diane maar die heb ik 2 jaar geleden verplant bij het aanleggen van de voortuin en dat heeft ze niet overleefd. Hamamelissen en verplanten gaan niet goed samen. Dus verzin een goeie plek voor je eraan begint. Een toverhazelaar in je tuin kan ik iedereen aanraden. Zeg nu zelf, wie staat er op deze moment van het jaar zo te schitteren? Iemand?

10 gedachten over “Kleur in de tuin

  1. Die van mij hebben weinig geur helaas. Misschien toch nog een nieuwe aanschaffen 😉

  2. Mooi hé, hier komen toch wel sprietjes van sneeuwklokjes en krokus-jes tevoorschijn.

  3. Prachtig die toverhazelaars! Inderdaad hebben we behoefte aan weer kleur, ik zie nog geen bol boven de grond komen, dus even geduld nog……

  4. Magnifiek hé die toverhazelaars; De onze staat ook prachtig te schitteren . De geur is ook zeker een pluspunt

  5. De bloemen van deze toverhazelaars zijn ongelooflijk mooi, en vooral in deze tijd van het jaar dé aandachtstrekker.
    Hartelijke groeten van Zem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *