Kleur in de prairie

Na de kleuren in de bloemenweide moet ik jullie zeker ook de kleuren van de prairie laten zien. En ik moet zeggen dat ik daar redelijk dol op ben. Neem nu deze foto; Deze combinatie met van links naar rechts; Telekia speciosa, Salvia nemorosa ‘Jan Spruyt’, Calamagrostis acutiflora x ‘Waldenbuch’, Helenium en Moerheim beauty’ geeft voor mij het perfecte gevoel van zomerse uitbundigheid. In een vaasje ziet dat er zo uit; In de nieuwe border schittert momenteel het Stipa tenuissima, samen met Salvia nemorosa ‘Mainacht’ en de Astrantia major ‘Florence’  Kleur genoeg zou ik zo denken.

 

9 gedachten over “Kleur in de prairie

 1. Ik ‘smelt’ Rob !
  Wat een kleurenpracht !
  Wat een verscheidenheid !
  Het is het Walhalle voor een macro (hobby) fotograaf zoal ik 🙂

 2. De prairietuin is al heel erg mooi, de eerste foto is schitterend.
  En deze pracht gaat nog zeker door tot oktober!
  Hartelijke groeten van Zem.

 3. Wauw, wat een prachtige prairie tuin heb je daar, de combinaties zijn echt super. Leuk om dezelfde bloemen zo ook naar binnen te halen.
  Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *