Kleur in de prairie

Ja hoor, we hebben ook andere kleuren dan wit in den hof. En ik kan jullie zeggen dat ge daarvoor best in den voorhof gaat kijken. Na 4 prairieborders te hebben aangelegd kan ik zeggen dat nummer 5, de voorhof dus toch wel de kers op de taart is. Ik ben vooral blij dat het er daar gewoonweg heel het jaar goed ziet, iets waar bij de andere borders toch nog aan gesleuteld kan worden. Ik weet nog goed dat er verschillende mensen bij het aanplanten me de opmerking gaven dat ik veels te veel plantjes had gebruikt. Maar hé die planten wisselen mekaar wel het hele jaar af hé. Maar kijkt anders efkes mee;  Die stipa tenuissima, is toch wel veruit mijn favoriete grasje. En dat lijkt ook nog eens met alles goed te combineren. Zet er wat bloemen tussen en dat werkt! En momenteel schieten die bloemen als paddenstoelen uit de grond. Deze Camassia bijvoorbeeld;  Ook in de aanbieding nog wat blauw;  Of deze witte Pulsatilla En voor wie vergeten was dat je daar dubbel plezier aan beleeft schiet ik daar nog wat zaadpluizen van af, dat ze zich maar vrolijk uitzaaien, yeah! 

6 gedachten over “Kleur in de prairie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *