Instant happiness

Ik word zo gelukkig van dit uitzicht als ik in onze nieuwe keuken zit, sta, kook, eet of whatever; Ik word zo gelukkig als mijn Madame weer eens een boeketjes heeft geplukt. En aangezien ze dat toch minstens 2 keer per week doet spat het geluk hier dagelijks de vaas uit;  Alleen van deze weten we nog niet goed wat we daar van moeten vinden, zo groot en bombastisch; Ik ben zo gelukkig als ik door de boomgaard kan lopen en appeltjes kan rapen, appels kan drogen of er sap van persen. En dan ’s avonds genieten van een warm appelsapje met kaneel.  Of wat dacht je van een stuk appeltaart?  Ik ben zo gelukkig als ik al die bijen en hommels zie op de herfsttijloos; Ik ben zo gelukkig als ik door de moestuin kan lopen en er dan ook nog lekkers mee kan koken;  Kortom de tuin, die geeft me één en al happiness!

17 gedachten over “Instant happiness

  1. Wat een prachtige blogpost, alleen door het lezen en zien van de foto’s word ik al gelukkig. Met dat uitzicht, zoveel bloemen, fruit en eigen groente moet je wel een gelukkig mens zijn.

  2. Prachtige foto’s gemaakt met heel veel liefde voor de inhoud. Ik denk dat er nog zovele bondgenoten zijn. Houden zo. Lievesgarden

  3. Echt zomergeluk!
    Maar dat uitzicht vanuit je keuken: Rob, jullie hoeven helemaal niet meer met vakantie ;-), zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *