Het jaaroverzicht 2018

2018 was weer een heel productief jaar De bloemekes stonden hier  precies ook altijd klaar;  In onzen hof was er meer dan genoeg te zien; En ook de (rozen)struiken, bomen en bollen deden hun best voor tien! De grootste realisatie was wel een nieuw stuk tuin en de uitbouw van ons huis; En in een mum van tijd voelden we ons daar helemaal thuis!
Daarnaast valt er nog zo veel te vertellen. Bijvoorbeeld over egels, salamanders en al die insecten die ons hier vergezellen;
Maar nu wil ik eerst het volgende vertellen. Ik wil jullie namelijk heel hard bedanken voor je bezoek. En wens jullie fijne feesten en voor 2019 alle goeds!

13 gedachten over “Het jaaroverzicht 2018

 1. Neen, “Lavender spires” is geen Verbena hastata, maar een niet-fertiele kruising. erg moeilijk om aan te schaffen (maar ik heb ondertussen wel één adres gevonden)

 2. Dat is verbena hastata pink spires. Gekocht bij jan Spruyt, ik vermoed dat ze die lavendel kleur daar ook wel hebben.

 3. Mooie kleurrijke foto’s.
  Een vraagje, ik zie daar een verbena op één van de foto’s, is dat Verbena hastata of Verbena ‘Lavender spires’? Ik ben opnieuw op zoek naar die laatste, maar vind hem nergens….

 4. Ook voor jullie een fijn eindejaar!
  Enne, na de feestdagen starten we terug met een nieuw tuinseizoen.
  Veel plezier in ‘Natuurlijk Rijk’!!! ??

 5. Een streling voor het oog.
  Warmhartige Kerstdagen, Rob en ‘Madame’,
  en een gezond, b(l)oeiend 2019 !
  Lie(f)s.

 6. Dit was weer een blije en mooie terugblik!
  Altijd wat te vertellen: ik verheug me weer op volgend jaar Natuurlijk-rijk.
  Ik wens jou en je geliefden een fijne kerst toe en een voorspoedig 2019.
  Hartelijke groeten van Zem.

 7. Oh wat een heerlijk overvloedig jaar was dat, zoveel groenten en fruit en dan die weelderige bloemen. Mooie keuken trouwens, dat zal fijn werken zijn om al die heerlijkheden in te verwerken.
  Wens jullie ook alle goeds voor 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *