Help!!!

Waaaaaaaaaaaaaaa, de courgetten, komkommers en augurken zijn niet te stoppen. En waarschijnlijk heb ik dat ook grotendeels aan mezelf te danken, misschien toch weer iets te veel planten gezet. Ik leer het niet hé, maat houden. En dus oogsten wij om de 2 dagen minstens een emmer vol. De courgetten worden dus noodgedwongen in vanalles gedraaid. En ook al ziet zo’n kom er reuze leuk uit; Genoeg is genoeg; onze kraam is dus weer open;

8 gedachten over “Help!!!

 1. Jaren twee courgetteplanten gezet en met de oogst daarvan hadden we met zijn tweeën veel te veel. Dit jaar dus een plant gezet die het niet echt wil doen, weinig courgettes. Maar we komen daar en tegen om in de komkommers en bonen.

 2. Wat een mooi kraampje!
  Ik heb maar 2 planten en ze doen het niet supergoed maar in feite helemaal niet erg, genoeg om nog overal een courgette door te draaien en te weinig om te moeten uitdelen en leuren met mijn corugettes!
  Succes met jullie onderneming 😉

 3. Je mag gerust je adres eens doormailen, dan passeer ik wel eens bij jullie groenten kraampje 🙂

 4. Ha, ha, ik dacht meteen al aan een kraam bij de weg.
  Jammer dat ik niet wat kan ophalen van die heerlijke natuurlijk rijke producten 🙂

 5. tja courgettes, dit jaar had ik me wel ingehouden, maar ook het zaad besliste om niet te gaan ontkiemen. Twee plantjes deden het toch , net genoeg voor een geregelde aanvoer, maar toch een beetje te weinig naar mijn goesting.

 6. “Ik leer het niet hé, maat houden.” => Houden zo. Af en toe een kantje af, dat maakt mensen én tuinen veel interessanter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *