Gaat u nog ne keer ambeteren want verhuist alwere

‘K weet het mannekes, ‘k zijn serieus met ullie voeten aan ’t spelen hé.  Eerst verhuizen naar de natuurlijk-rijke tuin en nu ben ik ineens hier beland.  Ge moest eens weten hoe ik de voobije week heb zitten sukkelen.  Om één of andere reden,  ’t zal hoogst waarschijnlijk aan mij liggen, geraakte ik niet meer op mijn nieuw blogske.  En omdat Mr eigenwijze tuin maar bleef aandringen heb ik dan ook maar den overstap gemaakt naar een eigen domeintje, help en mijn erf is al zo groot!  Gelukkig kreeg ik serieus wat hulp van Mr eigenwijze tuin, anders was het me absoluut niet gelukt, waarvoor eeuwige dankbaarheid uiteraard!  Soit ’t zal nog efkes duren voor dat hier allemaal wat op punt staat.  Maar we kunnen weer vooruit en dat was nodig want er moesten hier nog een paar zaken winterklaar gemaakt worden vooraleer de vriezeman en de sneeuwman zich helemaal laten gaan.En dus schoot ik vandaag nog maar eens in mijn tuinsloffen en oogstte aardperen, knolselder en prei.
Maar het grootste werk was het aansleuren van nen remorque boemestevol voederbieten zodat de schaapkes toch genen honger gaan hebben als daar 10cm sneeuw ligt.

En terwijl ik zo druk bezig was presteerde zoonlief het even klaar om een mooi bietenlantaarntje te maken, leuk hé

En zo ben ik nu echt helemaal winterklaar.  Maandag kregen we al een klein voorproefke van de sneeuw maar laat het groot geweld maar losbarsten

14 gedachten over “Gaat u nog ne keer ambeteren want verhuist alwere

 1. @ecotuinweetjes; waarvoor hints al niet goed zijn 😉
  @veggieleven; welkom!

 2. heb je site gevonden via Velt en zal je met plezier volgen.
  Hier nog geen aardperen, maar heb er nu wel besteld en dus hopelijk volgend jaar wel!

 3. @Zem; blij dat je me terug gevonden hebt!
  @biodiverse tuin; allé se ook weer helemaal mee, tof!

 4. We hebben je nieuwste stek alweer in het lijstje gezet.
  Wat een gedoe heb je gehad… Nu dan een echte eigen web(blog)stek.
  Maar we zijn stevig de winter ingegaan een paar dagen. Nu dooit het hier weer allemaal weg.
  Ik was trouwens wel even ontregeld omdat jouw reacties op de reacties helemaal bovenaan staat. Mijn chronologische tijdlijntje raakte in de war 😉

 5. @Ilse; jij bent de eerste deze keer, olé, nee geen blogspot meer voor mij!
  @muggenbeet; je krijgt hier niks dan topberichtjes, wie moet er nu een factuur opsturen?
  @Mr eigenwijze tuin; ik kies dan meteen voor de optie met een jaar ondersteuning; check je mailbox 😉
  @onderdeappelboom; dus jij stuurt die ook elke week een mailtje met help!!!
  @Myriam en dat terwijl ik je nog geeneens een boeketje heb gelevert voor je pr
  @supermasj; idd dat is hier genen sleutel op de deur
  @Ilse; dat gaat toch nog efkes duren hoor voor ik dat onder de knie heb!

 6. Proficiat met uwe verhuis. Goe gewerkt, doe zo verder zou ik zeggen, ik lig er al jaren over te denken om over te stappen maar kzie op tegen al da werk en dan eerst nog eens alles uitpluizen, pfff. Ik wacht nog efkes tot gij alles onder de knie hebt 😉
  Goe dak u weet wonen 😉

  Laat diene sneeuw nu maar komen !

 7. Zoals Heer Muggenbeet vermeldt: factuur volgt. Wens je de bedragen voor de consultancy en voor de installatie afzonderlijk te boeken of mag ik er 1 waanzinnig groot bedrag van maken? 🙂
  Proficiat met de verhuis in elk geval, en veel plezier met wordpress !

 8. Alé, ik heb de weg al terug gevonden naar uw nieuw domein! Geen blogspot meer dan!? Veel succes met uwe nieuwe site! Mooie wintersfeerbeelden! In ’t stad moet het al wat lelijker gaan doen wilt dat sneeuwtapijtje wat blijven liggen! Hier ook volop oogst van aardperen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *