En zaaien maar

Ja hoor, begin maart is al gepasseerd. Hoog tijd dus om aan de slag te gaan. Er werden tomaten en paprika’s gezaaid.  In de moestuin kunnen we momenteel nog niet veel doen. Het staat er immers zo nat als maar kan zijn. Maar je kan natuurlijk veel meer zaaien dan groenten en dus zaaide ik voor de winter al wat echinacea en eigenlijk moet ik toegeven dat ik daar gewoon mee ben doorgegaan.  Echinacea kan je immers nooit teveel hebben! Ik zaaide zowel de gewone als de Echinacea Pallida.

6 gedachten over “En zaaien maar

 1. Als ik die prachtige zomerse foto’s zie, krijg ik zo’n zin in zon en warmte!
  Maar je stimuleert me om nu snel mijn tomaatjes te gaan zaaien.
  Hartelijke groeten van Zem.

 2. Je doet me er aan herinneren dat ik morgen eindelijk eens aardappelen moet gaan kopen. Wat zijn het toch een prachtige bloemen, die zonnehoedjes.

 3. Goede avond Rob,
  Heerlijk om al die zaailingen te zien. Ik ga mij daar ook maar eens aan wagen. Prachtige foto’s van de bloemen!! Helaas willen de Echinacea’s niet in mijn kleituin. Maar ze zijn echt heel mooi!! Een mens kan niet alles hebben (lol).
  Eens zijn de wolken leeg en kunnen we weer genieten van het zonnetje!!
  Fijne avond gewenst.
  Marijke

 4. Patatjes liggen te schieten, en enkele tomatenplantjes (piepklein) staan aan ’t raam…
  De laatste witloofstronkjes staan in ’t donker, geflankeerd door yacon.
  Bij jou wordt het weer kleurrijk !
  Lie(f)s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *