Een kistje vol geluk

Een kistje eigen kweek maakt me altijd gelukkig. IMG_7358 Om nog maar te zwijgen van de tomaten en de paprika’s die mooi in de serre staan te pronken; IMG_7375 IMG_7374IMG_7376 En ook de prairie staat alweer te stralen; IMG_7314 IMG_7320 IMG_7342 IMG_7345Meer heb ik niet nodig om gelukkig te zijn!

9 gedachten over “Een kistje vol geluk

 1. Eten uit je eigen tuin is altijd heel bijzonder. Maar de bloemen schoonheid is hierboven ook geweldig. Zomergeluk!
  Hartelijke groet, Zem.

 2. Hoi, ja, geluk is een moestuin zou je bijna zeggen. Hoewel ik dit jaar veel zie mis gaan door het weer. Maar dat is snel vergeten bij de eerste oogst. Maar wat mij intrigeert, zie ik daar nou WITTE peulen liggen? Welk ras is dat? en waar heb je ze gekocht. Ik ben dol op experimentjes in de moestuin en dit lijkt me een leuke.

  Groeten,
  Jennifer

 3. Mooie foto’s. De oogst uit mijn tuin laat op zich wachten door de aanhoudende stortbuien en de helse hagelbui afgelopen zondag. Oh wat was het triest als ik ging kijken. Kilo’s hagel hagen zich opgehoopt op de kolen netten en daardoor zijn de mindenste waar die kilo’s op lagen allemaal afgebroken. Alle bladeren kapot gehageld van de courgette en paprika’s en meloenperen en mijn arme tomatenplanten die zo mooi stonden… allemaal takken afgebroken en de bladeren kapot. Ik kon wel huilen 🙁

 4. Dat van dat gelukkig zijn dacht ik ook vandaag toen ik foto’s maakte in mijn moestuin en daarna heerlijk broccoli uit eigen tuin at.

 5. Amai, welk microklimaat hebben jullie daar? Ik heb het gevoel dat ik minstens een maand achterop kom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *