Daar is de lente

Vandaag moest ik niet werken en dus haastte ik me met de binnenwerkjes om snel de tuin in te kunnen gaan. Eigenlijk wilde ik beginnen zaaien, maar ik begon de borders op te ruimen en ben daar eigenlijk gewoon mee blijven doorgaan. En ik was niet alleen daarbuiten, want zo iets na de middag gezoem hier en gezoem daar, kijk maar; Heerlijk al die kro-kusjes! En toen ik in de namiddag de was afhaalde zag ik de kievitten over de velden vliegen, als dat geen lente is!

9 gedachten over “Daar is de lente

 1. @de fruitberg; stukken mooier
  @Menck; wat zeg je dat mooi!
  @boer Thomas; vergeten tssssss, nie goed hé, die hommels en bijen moeten ook eten hé!
  @Godelieve, Bart, de zandeik, Zem; merci
  @Mme boerenerf; leuk hé

 2. Heerlijke foto’s, die ik nog niet kan maken, want het is hier nog niet zover. Wel heb ik gisteren een koolwitje gespot!

 3. Gisteren ook een rondje tuin gedaan, maar veel gezoem heb ik niet jammer genoeg nog niet gehoord. Mooie foto’s trouwens.

 4. Bij ons nog geen bloem te bespeuren , ze zullen zich moeten tegoed doen aan de boswilgen en hazelaars. Heel mooie foto’s!

 5. waw, al die krokussen in de tuin, prachtig!
  Ik vergeet steeds om in de herfst bloembollen te planten, dus niet zoveel krokussen in onze tuin … . Ik ga er eens werk van moeten maken.
  Gisteren wél moeten werken … dus pas thuis om 17u , direct in de serre, waar het een 22° was, heerlijk. Toch al weer enkele zaadbakjes gezaaid (veel te vroeg, I know).
  Daarna de 1e BBQ van 2013 🙂

 6. Geen groter genot dan natuurgenot. De natuur heeft in ons wezen de zaden der deugden gelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *