Blijf in uw kot #corona #nr7

Het wordt mooi weer, wat zeg ik het wordt uitzonderlijk mooi weer. Vanaf zondag zouden we een week temperaturen krijgen die rond de 20 graden liggen. En dus gaat de tuin ontploffen dat het geen naam heeft. De fruitbomen gaan bloeien, de krentenboompjes in de heg en wat weet iknog allemaal. In ieder geval staan de bloemekes hier al buiten. Vooruitziend als we waren hadden we die voor de corona-maatregelen al gekocht. Want zo wat potten met bloembollen bij elkaar dat fleurt op. Wat zeg ik, dat fleurt geweldig op. 

5 gedachten over “Blijf in uw kot #corona #nr7

 1. Je kunt nu niet genoeg moois om je heen hebben: heerlijk pottenplaatsje.
  Ik verheug me ook op een warm weekend en de bloesemplracht van mijn krenteboompje!
  Hartelijke groeten van Zem.

 2. Goedemorgen Rob,
  Wat heerlijk dat je ondanks deze tijd kunt genieten van zoveel moois.
  Ik zou graag naar het tuincentrum gaan maar de angst om het virus op te doen houd me tegen.
  Een gezonde rest van de week gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *