Blijf in uw kot! #corona #nr3

Ook met corona tikt de tijd gewoon verder en zo zitten we ondertussen in de lente. Die begon dit jaar op 20 maart en niet op 21 maart zoals jij en ik waarschijnlijk braaf geleerd hebben op school. En het strafste van al is dat blijkbaar tot in 2101 het voorjaar op 20 maart begint. En er zijn zelfs jaren nl 2044 en 2048, waarbij de lente al op 19 maart begint. Straffe dinges zijn dat. Je zou zowaar nog gaan denken dat het allemaal met de klimaatopwarming te maken heeft. Maar blijkbaar begint de lente gewoon als de dag en nacht even lang zijn en de zon loodrecht boven de evenaar staat.

De lente dus, en dat hebben we de voorbije week al goed mogen ervaren. Tuin- en andere kriebels, laten we even die hoestkriebels niet meetellen, steken de kop op en gelukkig ook heel wat nieuwe bloemen in den hof en in de natuur. Naar buiten dus, en ziedanders nekeer hier. Slanke sleutebloemen, speen- en longkruid, de perfecte lente-combinatie! Voor meer “blijf in uw kot berichtjes”, klik hier!

10 gedachten over “Blijf in uw kot! #corona #nr3

  1. Er is maar één advies inderdaad blijf binnen en uit de buurt van andere mensen!

  2. Dubbel en dik genieten nu, wat ben ik nog maar eens blij met onze tuin. Zet me op een appartement en ik zou zot worden!

  3. We genieten alweer volop van de mooie kleuren van de uitlopende en bloeiende planten en struiken. Wat is de natuur toch mooi! Nog een fijne week

  4. Ja, heel graag tuinkriebels. Laten de hoestkriebels maar wegblijven.
    Mooie foto’s!
    Hartelijke groeten van Zem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *